Преминете към основното съдържание

Дженифър Лорънс и Кук Марони станаха родители за първи път

Звездата от "Игрите на глада" и изкуствоведът и арт агент посрещнаха първото си дете. Датата на раждане и полът на детето не се съобщават.

За бременността на Лорънс стана известно в началото на септември. Тогава представител на холивудската звезда в интервю за People потвърди, че актрисата очаква дете. Агентът не даде повече подробности за бременността на актрисата.

Самата двойка също се въздържа от коментари по темата. В същото време Дженифър не се опита да се скрие от репортерите и спокойно се появи пред обществеността със заоблен корем.

Дженифър започна да се среща с Кук Марони през 2018 г., година след като се раздели с режисьора Дарън Аронофски. Връзката на двойката се разви бързо: през 2019 г. собственикът на галерия направи предложение на актрисата и през същата година двамата вдигнаха великолепна сватба, на която не бяха допуснати журналисти.

В един от редките си коментари за личния й живот пред репортери Дженифър Лорънс призна, че Кук е най-добрият човек, когото познава, и е приела предложението да се омъжи за него без никакво замисляне или колебание.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser