Преминете към основното съдържание

Дженифър Лорънс се завръща. Малко преди края на света

И без да следите отблизо кариерата на Дженифър Лорънс, сигурно сте забелязали, че напоследък името ѝ не се появява върху кой знае колко постери на нови кино и тв продукции

© Getty

И без да следите отблизо кариерата на Дженифър Лорънс, сигурно сте забелязали, че напоследък името ѝ не се появява върху кой знае колко постери на нови кино и тв продукции. Да, всички се сещаме за „Игрите на глада“ и „Джой“, но за 2019 г. актрисата е участвала само в един филм – „X-Мен: Тъмния феникс“. Сигурно сте забравили и това, че тя е носителка на „Оскар“, можете да си припомните тези дни „Наръчник на оптимиста“ („Silver Linings Playbook“) с Брадли Купър.

Лорънс обаче не е в творческа криза, в момента се снимат цели четири филма с нейно участие. Съдейки по замесените режисьори, сред които са Паоло Сорентино („Младият папа“ с Джуд Лоу) и Адам Маккей („Вице“), очакваме силни продукции. За едната вече има малко повече подробности, които споделяме с вас.

„Don't Look Up“ е заглавието на черната комедия, проследяваща медийната обиколка на двойка астрономи от ниско ниво, които се опитват да предупредят всички, че огромен астероид ще унищожи Земята след шест месеца. Режисьор и сценарист е Адам Маккей, който също е носител на „Оскар“ – за „Големият залог“ с Крисчън Бейл, Стив Карел и Райън Гослинг. „Толкова съм развълнуван да направя този филм с Джен Лорънс. Тя е това, което хората наричат „талант динамит“. Фактът, че Netflix вижда филма като комедия, която заслужава световно разпространение, повдига високо летвата за мен и за моя екип“, споделя Маккей.

„Адам винаги е имал страхотен нюх по отношение на тайминга, когато става въпрос за създаване на интелигентни, точни и... непочтителни филми, които изобразяват нашата култура“, казва Скот Стъбър, тв продуцент и шеф на отдела за оригинални филми на Netflix.

Американците обичат да правят филми на апокалиптична тематика и честно казано, доста са ни омръзнали. Но този може би ще е нещо по-различно, надяваме се на остра сатира и по-малко клишета. Премиерна дата все още не е обявена, но със сигурност ще е в рамките на 2020 г.

Дженифър Лорънс ще си даде почивка от киното

Вижте повече

Дженифър Лорънс ще си даде почивка от киното

Актрисата иска да отдели повече време за социални дейности

Дженифър Лорънс е лицето на новия аромат на DIOR

Вижте повече

Дженифър Лорънс е лицето на новия аромат на DIOR

За пръв път от 19 години насам френския бранд пуска нов парфюм

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser