Преминете към основното съдържание

Дженифър му изпи силите: Бен Афлек задряма в лодка по време на разходка по Сена

Папараците, които следят Бен и Джей Ло в Париж, удариха джакпота.

Интернет полудя след излизането на снимки, на които Бен Афлек направо е припаднал в лодка по време на пътуването си до Париж. Той е във френската столица със съпругата си Дженифър Лопес и децата им. Обикновено звездите взимат сериозни мерки, за да не бъдат хванати в подобна ситуация, но този път Бен Афлек изпусна контрола.

Забавните снимки моментално се превърнаха в материал за десетки мемета .

Най-разпространената шега от всички е класическата - „твърде наситен меден месец“. Бен Афлек наскоро се ожени за Джей Ло и сега интернет потребителите се шегуват, че двамата почти не излизат от спалнята и затова актьорът изглежда толкова уморен. В действителност Бен най-вероятно просто е решил да подремне набързо.

Лодката беше паркирана на река Сена в Париж и полюшването й е унесло актьора в сладка дрямка. В определен момент устата му беше толкова широко отворена, че папараците имаха достатъчно време, за да направят перфектните снимки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser