Преминете към основното съдържание

Джеръми Скот отмени ревюто си в Ню Йорк

Дизайнерът реши да проведе ревюто си през следващата Седмица на модата в Париж

© getty

Креативният директор на Moschino Джеръми Скот отмени шоуто на собствената си едноименна марка, което трябваше да се състои на 7-ми февруари по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Според WWD дизайнерът реши да представи новата си колекция по време на следващата Парижка седмица на модата, която ще се проведе от 5-ти до 9-ти юли. Така той иска да изрази своята благодарност към френската столица за кариерните си постижения.

Отмяната на шоуто на Скот в Ню Йорк може да е свързана и с шоуто на Том Форд, което ще се проведе в Лос Анджелис и е предвидено също за 7-ми февруари. Освен него от шоутата си в Ню Йорк се отказаха и Tommy Hilfiger, Pyer Moss и Telfar. Ревюто на Ralph Lauren все още не е в графика, но представител на марката каза по-рано, че това е така, защото марката все още не е взела решение за плановете си за годината.


Jeremy Scott пролет-лято 2020

Галерия

Jeremy Scott пролет-лято 2020

снимки: imaxtree

Още по етикети

Джеръми Скот , Jeremy Scott
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser