Преминете към основното съдържание

Джесика Алба в 30 зашеметяващи визии

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Не е за вярване, че тази красавица е на 40 години! Освен с красотата си тя ни впечатли и със стила си. В галерията ни може да разгледате отблизо 30 от най-впечатляващите й тоалети. Тя е истински хамелеон. Видяхме я в дълги елегантни рокли, но и в секси костюми и къси топове. Сигурни сме, че привлича всички погледи, където и да отиде. А що се отнася до цветовете, разнообразието е още по-богато. Често се спира на класическо черно, но видяхме и различни тоалети в жълто, червено, оранжево, бяло, златно и сребърно. Обикновено залага на малки компактни чантички, а обувките на висок ток са задължително попълнение към бляскавия й тоалет.

Джесика Алба започва филмовата си кариера само на 13 години. На 19 добива огромна популярност заради участието си в научнофантастичния сериал „Ангел на мрака“. Родена е в Калифорния. Родителите й са с лантиноамерикански и британски корени. Въпреки че расте в много консервативно католическо семейство, от съвсем малка се бунтува срещу правилата на майка си и баща си и споделя, че още на 5-годишна възраст се е определяла като феминистка. На 11 години се появява интересът й към актьорската кариера и убеждава майка си да я запише на курсове. Така Джесика получава първите си роли в телевизионни реклами и детски програми.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser