Преминете към основното съдържание

Джесика Симпсън за борбата с алкохолизма: "Това е неузнаваема моя версия"

А вие вярвате ли, че жената на снимката е Джесика?

Вчера Джесика Симпсън отпразнува важна дата за себе си – преди четири години тя се отказа от алкохола. В Instagram звездата сподели архивна снимка, направена сутринта на 1 ноември 2017 г. В момичето на снимката трудно можете да разпознаете Джесика.

„Този човек на снимката е неузнаваема моя версия”, сподели Джесика.

Тя добавя, че за да намери и разбере себе си, да възвърне вътрешната си светлина и да отправи апел към света, е трябвало да спре да пие алкохол.

„Това накара ума и сърцето ми да се движат в една и съща посока и, честно казано, бях изтощена. Исках да живея, без да поглеждам назад със съжаление и разкаяние за всеки избор, който съм направила и щях направя до края на живота си.”

Джесика отбелязва, че в обществото има твърде много стигматизиране на алкохолната зависимост и признава, че е започнала да пие, защото не е обичала себе си.

„Истинската работа, която трябваше да свърша в живота си, беше да се науча да търпя провал, болка, поражение и самоунищожение. Проблемът не беше в напитката, аз бях проблемът. Не обичах себе си. Не уважавах собствената си сила. Но днес го правя. Примирих се със страховете си и приех части от живота си, които просто бяха досадни. Имам собствена сила и смелост. Аз съм честна и открита. Свободна съм.”

По-рано звездата сподели, че пристрастяването й към алкохола и хапчетата е следствие от детска травма. На шестгодишна възраст тя е била сексуално тормозена от възрастен мъж. Пораснала, тя започнала да притъпява спомените и болката от случилото се с алкохола и наркотиците.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser