Преминете към основното съдържание

Джей Ло и Бен се ожениха – всички подробности от самата булка

Даваме думата на г-жа Афлек.

Те го направиха! Дженифър Лопес и Бен Афлек най-накрая се ожениха! Интимната сватба се състоя в събота в Little White Chapel в Лас Вегас, в присъствието само на най-близките приятели и членове на семейството.

Как се чувства ослепителната съпруга? Суперзвездата изрази емоциите си в писмен вид и изпрати специално писмо до феновете си, които са абонирани за мейлинг листата на личния й сайт.

"Направихме го. Любовта е красива. Любовта е добра. И се оказва, че любовта е много търпелива. Двадесет години търпение! Всичко беше точно както го искахме. Снощи летяхме до Лас Вегас, чакахме на опашка за лиценз с четири други двойки. Зад нас двама мъже се държаха за ръце и се прегръщаха. Пред нас млада двойка, която е пропътувала три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си. В този момент всички искахме едно и също – светът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез древния и почти универсален символ на брака.

Стигнахме до Little White Wedding Chapel чак в полунощ. Много любезно ни изчакаха за няколко минути, за да си направим снимки в розовия Cadillac кабриолет.

И така, с най-добрите свидетели, които можехме да си представим, рокля от стар филм и сако от гардероба на Бен, изрекохме обетите си в малкия параклис и разменихме пръстени, които ще носим до края на живота си. Те дори имаха Bluetooth за (краткия) сватбен марш по пътеката към олтара. В крайна сметка това беше най-добрата сватба, която можехме да си представим! Тази, за която мечтаехме много отдавна, и тази, която се превърна в реалност (пред очите на щата, Лас Вегас, розовото кабрио и в нашите очи).

Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, сте само вие двамата и обещанието, което даваме: да се обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи и мили. Имаме го. И още много. Най-добрата нощ в живота ни. Благодаря на Little White Wedding Chapel, че ми позволи да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен се преоблича в мъжката тоалетна.

Тези, които казват „Всичко, от което се нуждаете, е любов“, са прави. Толкова сме благодарни, че я имаме в изобилие. Прекрасно ново семейство с пет прекрасни деца и живот, заради който нямаше причина да чакаме повече.. Любовта е велико нещо, може би най-доброто от всички, и си струва да се чака.

С любов, г-жа Дженифър Лин Афлек."

Дженифър Лопес реши да не измъчва феновете дълго време и не продава сватбените снимки на лъскави списания, а позволи на гостите на звездната сватбена церемония да публикуват ексклузивни снимки в социалните си мрежи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser