Преминете към основното съдържание

Джей Ло купува нов дом в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до Бен Афлек

Все по-упоритите слухове, че Дженифър Лопес и Бен Афлек активно правят планове за съвместно бъдеще, не са никак безпочвени. Според източниците певицата вече активно търси ново имение в Лос Анджелис, което да е по-близо до къщата на гаджето й.

През последните години певицата прекарва по-голямата част от времето си в Маями, където притежава дом на брега на океана на стойност 40 милиона долара. Наскоро тя отиде там на почивка с Бен. И въпреки факта, че запознати казват, че разстоянието не е пречка за двойката и те могат лесно да се придвижват между градовете, Лопес вече иска да бъде винаги близо до любимия си. Освен това Маями й напомня за миналите й връзки, а и Алекс Родригес, който е съсобственик на имота, често е там с дъщерите си, така че за Джей Ло този град сега не е най-добрият вариант.

Лопес има и недвижими имоти в Калифорния - тя притежава дом за 28 милиона долара в района на Бел Еър в Лос Анджелис. Афлек живее в друг район на града - Брентууд.

Въпреки това Дженифър все още не планира да живее с Бен и за момента търси семейно гнездо само за себе си и децата си - 13-годишните Ема и Макс от брака й с Марк Антъни.

„Рано е да говорим за съвместно съжителство. Децата на Дженифър преживяват трудно раздялата между майка им и Алекс, много по-трудно от самата Джен. Тя знае, че ще им трябва време да свикнат”, отбелязва близък до звездата.

Джен планира да купи къщата преди началото на учебната година, така че децата да свикнат с новото място и от септември да тръгнат в ново училище.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser