Преминете към основното съдържание

Джей Ло спира дъха със смел тоалет

Звездата е на корицата на списание Billboard

Дженифър Лопес се превърна в героинята на новата корица на списание Billboard. Звездата, заедно със своя дуетен партньор Малума, говори за заснемането на общия им клип, където тя изигра поп звезда. Певицата позира в гореща рокля на LaQuan Smith, която изглежда има повече дупки, отколкото плат.

Това беше един вид катарзис за мен. Играех момиче, което търси някой, който да я разбере и да я приеме, но също така просто да види човека в нея”, разказа Лопес за героинята си, която не е много по-различна от самата нея. „Хората виждат в теб звездата. Те забравят, че си просто момиче, че искаш да живееш, да се смееш и да бъдеш нормален. За това е видеото. "

Джей Ло разказа и как е успяла да запази своята индивидуалност по пътя към успеха. „Всички знаят, че съм пуерториканка от Бронкс. Това не е нещо, което някога съм се опитвала да скрия или съм смятала, че трябва да го скрия, за да мога да продължа напред. Винаги съм чувствала, че индивидуалността е това, което ме отличава от всяка друга актриса, с която започнахме заедно. Чувствам, че това е тайната на моя успех. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser