Преминете към основното съдържание

Джейсън Момоа шокира света, като отряза дългата си коса

Какво накара актьора да посегне на къдриците си!

Джейсън Момоа може би е сред най-известните актьори в света в момента. Той е „Аквамен“. Той има много страхотни платформи, които често използва, за да повиши осведомеността по много различни въпрос и, за разлика от много други знаменитости, е искрен в посланията си.

Той се катери, кара сърф, обича да се занимава с екстремни спортове и е дълбоко ангажиран с грижата за околната среда. Сега това придоби съвсем ново значение за него, след като обяви на света, че е готов да се откаже от дългата си коса, за да се бори за една от най-хуманните каузи в света – борбата с вредата, която пластмасовите отпадъци нанасят на природата.

В един от най-новите си видеоклипове в Instagram Джейсън Момоа се показа готов да се обръсне напълно с машина за подстригване, като част от дългата му коса вече е напълно изчезнала. Той придружи поста със следното послание към всичките си фенове: „Ей хора, никога не съм усещал вятъра точно там. Писна ми използването на пластмасови бутилки, трябва да спрем.

„Пластмасови вилици, всички тези гадости отиват в нашата земя, отиват в нашия океан. В момента съм тук, на Хаваите, и просто като виждам всичко, е толкова тъжно. За новото начало - нека разпространим алоха . Бъдете по-добри в опазването на нашата земя и океани. Трябва да премахнем пластмасите за еднократна употреба от живота си и от нашите морета. Пластмасови бутилки, найлонови торбички, опаковки, прибори и всичко това."

Сред всички проекти, които Момоа разработва в момента, е и продължението на „Аквамен“, като все още не е ясно, дали Амбър Хърд ще участва. Независимо какво ще се случи, този филм се очаква да има успех благодарение на звездната сила на Джейсън Момоа. Надяваме се, че това видео може да помогне за повишаване на осведомеността за един от най-големите екологични проблеми, пред които е изправен светът в момента.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser