Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха, тъща му го обвини в домашно насилие

Двойката се раздели със скандал: Йоланда Хадид обвини Малик, че я е ударил.

По думите на Йоланда певецът я е ударила, когато тя дошла в дома им. Малик заяви, че по това време Джиджи вече е отсъствала от дома им от няколко седмици. Явно между него и Йоланда е избухнала кавга. Зейн не искал случката да стига до публичното пространство, но след като конфликтът станал известен на обществеността, решил да направи изявление в социалната мрежа.

„Както знаете, аз съм се стремя да създам безопасно пространство за дъщеря си (Зейн Малик и Джиджи Хадид отглеждат едногодишната си дъщеря Кай). Място, от което семейните въпроси няма да бъдат изнасяни пред обществеността.

В опит да я защитя, се съгласих да не оспорвам обвинения, произтичащи от спор с член на семейството на моя партньор, който дойде в къщата ни, след като партньорът ми беше отсъствал няколко седмици. Това беше и трябва да остане частен въпрос, но изглежда има разногласия в този момент. И въпреки усилията ми да уредя всичко в спокойна семейна среда, която да ми позволи да бъда родител, който дъщеря ми заслужава, това изтече в пресата.

Въпреки това, с нетърпение очаквам изцеление за всички, участващи в този конфликт, и по-важното е, че оставам бдителен, за да защитя Кай и да й дам уединението, което заслужава.”, отбеляза той.

Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители: първи снимки с бебето

След това Малик направи още едно изявление. Той отрече обвиненията в домашно насилие и отбеляза, че не е докосвал майката на Джиджи.

„Категорично отричам да съм удрял Йоланда и заради дъщеря ми Кай отказвам да давам повече подробности. Надявам се Йоланда, че ще преразгледа фалшивите си обвинения и ще решим проблемите лично.”

Според запознати Хадид и Малик са разделение, но продължават да отглеждат заедно едногодишната си дъщеря Кай.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser