Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид разкри името на дъщеря си четири месеца след раждането й

И го направи в стила на Instadiva

Феновете на модела отдавна чакат този момент. Джиджи Хадид за първи път стана майка преди точно четири месеца. Звездата дълго криеше бременността, но след като сподели щастливата новина започна да споделя подробности. Джиджи дори засне специална фотосесия, в която се снима почти гола.

След раждането на дъщеря си обаче, красавицата отново стана мълчалива. Феновете й многократно я молеха да разкрие името на момиченцето, но тя остана непреклонна. И сега вместо да направи официално изявление, в което да разкрие тайната, Джиджи просто актуализира биографията си в Instagram. В заглавката на профила на нашата героиня вече е отбелязано, че тя е майката на Хаи. По някаква причина до този момент феновете на звездата мислеха, че момичето е кръстено Доротея в чест на едноименната песен от новия албум на Тейлър Суифт, с която моделът е много близка.

Името Хаи обаче напомня повече на второто име на Бела (Изабела Хаир Хадид). Възможно е младата майка да е кръстила дъщеря си в чест на собствената си баба Хайрия, майката на баща й Мохамед Хадид.

Следващата стъпка, която всички очакваме от Джиджи, е кадър, който ясно показва лицето на бебето.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser