Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид в син кадифен костюм на наградите „WWD Honors“

Галерия

Джиджи Хадид беше домакин на наградите „WWD Honors“ и придаде джаз привкус на събитието със синия си кадифен костюм на Tommy Hilfiger, включващ блейзър и панталон с широки крачоли. Тя го съчета с бяла риза, блестящи обувки с остър връх и кафява кожена чанта. Хадид завърши звездния си стайлинг с диамантена огърлица и пръстени.

Церемонията се състоя в Ню Йорк. Бяха отличени най-добре представилите се компании в търговията на дребно, модата и красотата, както и ръководители и дизайнери, които са имали голямо влияние върху индустрията.

Дизайнерът Томи Хилфигер получи отличието на Джон Б. Феърчайлд за цялостно творчество и с радост позира за снимки с Джиджи. Тя успя да се снима и с Джеймс Фалън и Дий Оклепо.

Любителката на луксозния минимализъм, макси панталоните, удобните обувки и уютните пуловери, редовно показва своя изискан стил, както на червения килим, така и на улицата. Не случайно е една от водещите стрийт стайл диктаторки. Наскоро дори дебютира със собствена модна марка - Guest in Residence.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser