Преминете към основното съдържание

Джиджи Хадид за първи път показа бременното си коремче

Моделът отговори на въпроси на последователите си в Instagram

В очакване на първото си дете Джиджи Хадид прекарва дните си в къщата на майка си Йоланда Хадид в Пенсилвания. Новината, че супермоделът и гаджето й Зейн Малик скоро ще станат родители, стана известна в края на април. Оттогава звездите временно са изчезнали от социалните мрежи.

Сега Джиджи излезе на живо в Instagram за първи път от дълго време, за да разговаря с фенове и да говори за бременността си. „В момента искам да се наслаждавам напълно на това, което ми се случва. Пиша много в дневника си, опитвам се да документирам всичко, но не искам да го публикувам в социалните мрежи. Много хора ме питат защо спрях да споделям моите снимки. Но на фона на пандемията от коронавирус и протестите на Black Lives Matter, бременността ми не е най-важното нещо на света.


Затова не виждам нужда да го обсъждам с друг, освен със семейството и приятелите ми. Не бързам да разказвам всички подробности и просто се наслаждавам на момента, но в бъдеще със сигурност ще научите повече", обясни звездата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser