Преминете към основното съдържание

Джон Траволта напуска Холивуд след смъртта на жена си

66-годишният актьор реши да прекрати своята кариерата и да насочи цялото си внимание към децата си, които наскоро са загубиха майка си.

В момента Джон Траволта преминава през изключително труден период. Кели Престън, 57-годишна, съпругата на актьора, почина на 12 юли, след двугодишна битка с рака на гърдата.

„Кели взе решение да запази болестта си в тайна и започна лечение с подкрепата на семейството и приятелите си. Тя беше светла, красива и любяща душа, която се грижеше за другите и можеше да вдъхне живот на всичко, до което се докосне.", - казаха тогава представители на Траволта.

Самият актьор се обърна към почитателите си чрез социалните мрежи и написа: „Ще ми отнеме известно време да бъда с децата си, които са загубили майка си, така че съжалявам предварително, ако известно време не чуете нищо за нас“.

Сега в медиите се появяват мнения, че това „за известно време“ може да се превърне в „завинаги“, тъй като Траволта планира да напусне Холивуд.

The Globe се позовава на свой анонимен източник, според който след трагедията Джон просто „не иска да застава пред камерата вече“. Сега приоритет на артиста е грижата за децата му – нещо, което е обещал на любимата си съпруга преди смъртта й.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser