Преминете към основното съдържание

Джони Деп е уволнен от снимките на „Фантастични животни“ заради скандала с Амбър

Актьорът е готов да оспори това решение

Джони Деп сподели, че е бил уволнен от снимките на „Фантастични животни“, след като загуби дело срещу The Sun и бившата си съпруга Амбър Хърд. Припомняме ви, че Деп съди британския таблоид за клевета. The Sun пусна материал, в който актьорът беше наречен "мъжът, който бие жена си". Преди дни съдът се произнесе в полза на вестника - според съдията неговите представители са успели да докажат достоверността на публикуваните от тях данни. Самата Амбър Хърд беше свидетел по делото. Сега актьорът не само претърпя удар по репутацията си, но и загуби работата си. Warner Bros го уволни от работата по последния филм. Самият той обяви това в кратко изявление, в което също благодари на феновете си за подкрепата. Студиото потвърди тази информация и обяви, че за ролята на Гринделвалд ще бъде избран друг актьор.

„Джони Деп ще напусне снимачната площадка на „Фантастичните животни”. Благодарим му за работата по филмите от поредицата. В момента се произвежда „Фантастични животни 3“ и ролята на Гринделвалд ще бъде дадена на друг актьор. Филмът ще бъде пуснат по кината по целия свят през лятото на 2022 г. “, се казва в изявление на Warner Bros. Самият Деп обаче е решен да докаже на света, че всички обвинения срещу него са фалшиви.

Джони Деп и Амбър Хърд се разведоха през 2016 година. След развода Хърд многократно обвиняваше бившия си съпруг в домашно насилие. В интервю за The Washington Post тя заяви, че е жертва на домашно насилие. Тогава Деп заведе дело срещу нея и поиска компенсация от 50 милиона долара. През февруари тази година в мрежата изтече запис от телефонен разговор между бившите съпрузи, в което самата актриса признава, че е била бившия си съпруг.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser