Преминете към основното съдържание

Джони Деп изпадна в безсъзнание, отмнениха концерта му в Будапеща

Все още няма подробности за състоянието му.

Джони Деп е откаран спешно в болница, след като е открит в безсъзнание в хотел в Будапеща. Това съобщава местното издание Blikk.

60-годишният актьор присригна в Будапеща с групата си Hollywood Vampires. Деп пропуснал саундчека, защото се почувствал зле, а по-късно се оказало, че концертът трябва да бъде отменен. Причината за хоспитализацията не се съобщава.

„Чухме, че лекар е бил извикан при него, за да определи дали му се е случило нещо по-сериозно от злоупотребата с алкохол или незаконни вещества“, каза един от членовете на екипа му. Това не е първият път, в който актьорът не може да излезе на сцената поради лошо здраве.

Актьорът триумфално се завърна във филмовата индустрия едва тази година след скандалния процес с бившата си съпруга Амбър Хърд. В Кан се състоя премиерата на първия му филм през последните години, „Jeanne Dubarry“, който бе посрещнат от публиката със седемминутни овации. Актьорът се занимава активно и с музикалната си кариера.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser