Преминете към основното съдържание

Джони Деп ще се откаже от 15-те милиона, които Амбър му дължи

За актьорът важното е да изчисти името си.

Адвокатите на Джони Деп Камила Васкес и Бенджамин Чу разказаха за делото на актьора срещу бившата му съпруга Амбър Хърд и казаха, че Деп може да откаже парите, които Хърд трябва да му плати. Според съдебното решение актрисата трябва да плати обезщетение в размер на 15 милиона долара.

„За г-н Деп никога не е било въпрос на пари. Ставаше дума за възстановяване на репутацията му и той го направи. Трябва да внимаваме какво казваме, но това беше за репутацията на г-н Деп, това имаше значение за него“, казаха Васкес и Чу. По-рано адвокатът на Амбър Хърд заяви, че актрисата няма пари да плати обезщетението и може да обяви личен фалит.

Адвокатите на Джони Деп заявиха, че след победата актьорът най-накрая ще може да възстанови репутацията си.

„Огромна тежест беше свалена от плещите му и чувствам, че след шест години той най-накрая се върна към живота си“, каза Чу в сутрешното шоу „Добро утро, Америка“.

Камила Васкес, която дори беше заподозряна, че има връзка с Деп, каза, че „ключът към победата е, че фокусът бил върху фактите и доказателствата и върху възможността Джони да каже истината за първи път“. Тя коментира и думите на екипа на Амбър Хърд, че изходът от процеса между Хърд и Деп ще повлияе на съдбата на движението MeToo.

„Призоваваме всяка жертва на насилие да говори. Но домашното насилие няма пол.“

Васкес говори и за твърденията на адвоката на Амбър Хърд, че доказателствата, които са били разгледани на процеса във Великобритания, не са били представени на сегашния процес.

„Това беше различен процес. Неопровержимите доказателства, които бяха представени пред съда във Вирджиния, далеч надхвърлят представените във Великобритания и вярваме, че заседателите са ги разбрали правилно.“ Чу нарече абсолютна лъжа твърденията на адвоката на Амбър, че екипът на Деп се опитва да я демонизира.

Той отбеляза, че на процеса Деп е бил по-откровен, докато Хърд не е поела отговорност за нищо. „Джони призна за проблемите си, той беше много откровен, говореше за проблемите си с алкохола и наркотиците, беше откровен за някои от съобщенията, които е написал , и мисля, че беше в рязък контраст с мис Хърд, която не изглеждаше откровена. Тя имаше отговор на всички въпроси и не пое отговорност за нищо. Мисля, че това имаше значение.“

Още по етикети

Джони Деп , Амбър Хърд
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser