Преминете към основното съдържание

Джони Деп заяви, че Амбър е била момиче на повикване

Нейните адвокати твърдят, че той страда от еректилна дисфункция.

Съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд продължава, дори месеци след делото за клевета, което Деп спечели. И играта става все по-мръсна.

През последните няколко дни изтекоха множество документи за двойката и един от тях намеква за предполагаемото минало на актрисата, преди връзката й с Деп.

Документите, представени от адвокатите на Деп по време на процеса, разкриват подробности, въз основа на които актьорът обвинява бившата си съпруга, че преди да започне връзка с него е била скъпо платена компаньонка.

Според RadarOnline, защитата на Хърд е разкритикувала опитите да се спекулира с „кратката кариера на Амбър като екзотична танцьорка години преди да срещне г-н Деп“ и се противопоставя на „опитите на г-н Деп злонамерено да внуши или намекне, че г-жа Хърд е била компаньонка“.

Според същата публикация опитът на адвокатите на Хърд да представят доказателства за предполагаемата еректилна дисфункция на Деп е бил отхвърлен.

Според защитата на Хърд тези доказателства биха били от голямо значение, тъй като могат да обяснят защо Деп я е малтретирал сексуално.

„Въпреки че г-н Деп предпочита да не разкрива състоянието си на еректилна дисфункция, то е абсолютно свързано със сексуалното насилие, включително гнева на г-н Деп и използването на бутилка за изнасилването на г-жа Хърд“, пише екипът на актрисата.

В крайна сметка тези твърдения не бяха приети в съда и Деп спечели процеса за клевета.

Още по етикети

Амбър Хърд , Джони Деп
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser