Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни не вярвал, че някога ще се ожени

Джордж Клуни не вярвал, че някога ще създаде семейство. Това сподели актьорът в интервю за сп. GQ. . Но когато срещнал Амал, приоритетите му се променили. Сватбата и раждането на децата му го накарали да разбере колко празен е бил животът му.

„Мислех, че никога няма да се оженя и че няма да имам деца. Работех, имах страхотни приятели.”, споделя актьорът. Но когато през 2013 г. срещнал Амал, всичко се променило. „Разбрах, че живея в огромна празнота.”

Само година след първата им среща двамата се ожениха на романтична сватба във Венеция. Бракът напълно променил Джордж. „До този момент не се бях намирал в ситуация, в която животът на друг човек да е много по-важен от моя собствен.”

През юни 2017 г. се родиха близнаците на двойката – Ела и Александър. Малко след щастливото събитие Клуни претърпя катастрофа с мотора си в Италия, където в този момент снимаше филма „Catch-22”. Джордж споделя, че в мига преди удара е мислел за децата си: „Помислих си, че това е краят ми и повече никога няма да ги видя.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser