Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни призна, че не е познавал Меган Маркъл и Хари преди сватбата

Нови подробности за най-обсъжданата кралска сватба

Актьорът Джордж Клуни и съпругата му, адвокатката по правата на човека Амал, бяха сред 600-те гости, поканени на кралската сватба на херцога и херцогинята на Съсекс през май 2018 г. Тогава много хора отбелязаха, че Меган „знае как да се сприятелява“ с най-влиятелните имена в Холивуд “. Но, както се оказа, това не е съвсем вярно. А някои от знаменитите гости и потенциални приятели на двойката видяха Хари и Меган лично за първи път в сватбения им ден.

Това разказа в интервю друг важен гост на звездната сватба - Каролин Бартоломю, бившата съседка на принцеса Даяна и кръстница на Хари. Историята е следната: в очакване на началото на сватбеното шествие Каролин се обърнала към Джордж и Амал Клуни, които стояли до нея. Тя попитала актьора: "Откъде познавате Хари и Меган?" На което получила неочакван отговор: „Изобщо не се познаваме“.

Веднага възниква въпросът - а другите звездни гости на сватбата на Меган и Хари - Серина Уилямс, Опра Уинфри, Том Харди и Дейвид и Виктория Бекъм – познавали ли са се с младоженците преди този ден? Или са получили важната покана за сватба като за светска премиера, на която не са могли да откажат?

По-късно същата вечер на частно парти за младоженците във вила Фрогмор Джордж и Амал бяха сред 200 гости и Джордж дори танцува с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. И ако до този ден двойките не са се познавали, след него те се сближиха и само няколко седмици по-късно херцозите на Съсекс гостуваха на семейство Клуни в прекрасната им вила на езерото Комо.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser