Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни в болница заради драстично отслабване

Актьорът свалил килограми заради нова роля

Джордж Клуни сподели пред Mirror, че се наложило да влезе в болницата след драстично отслабване. Четири дни преди да започнат снимките на Midnight Sky 59-годишният актьор бил хоспитализиран със силни болки в корема.

Лекарите диагностицирали звездата с остър панкреатит. Причината за обострянето била, че Клуни доста рязко свалил 13 килограма заради нова роля. „Мисля, че прекалих с отслабването и просто не се погрижих достатъчно за себе си. Отне ми няколко седмици да се излекувам. Тъй като съм и режисьор на филма, не ми беше лесно, защото проектът изисква огромно количество енергия “, споделя актьорът.

Новият проект на Netflix Midnight Sky разказва историята на възрастен учен астроном, оцелял след глобална катастрофа. За филма Клуни трябваше да отслабне и да пусне дълга брада. „Пуснах голяма грозна брада, която синът ми обичаше, защото криеше в нея неща, за които не знаех, докато не започнах работа.“, шегува се Джордж.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser