Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни вбеси съседите си

Съседите на Джордж Клуни са меко казано недоволни от огромен ремонт, който се точи вече 18 месеца

Джордж Клуни реши да разшири имението си в Лос Анджелис. Строителните дейности включват добавянето на три нови сгради - сред тях и „къщичка за игра”, за която се смята, че е за тригодишните близнаци Ела и Александър.

Работата продължава вече около година, но работник разкри, че се очаква данданията продължи поне още половин година.

Това със сигурност е лоша новина за съседите на звездата, които са се видели в чудо от непрекъснатия шум и тежкотоварни машини, които по цял ден кръстосват квартала.

Един местен жител, който поискал да остане анонимен, споделил пред медии: „Някои от съседите са изнервени от шума на многото камиони, които идват рано сутринта. „Работниците и камионите паркират нагоре и надолу по улицата и заемат всички пространства пред домовете на другите хора, а това също дразни. Преди дни пък цял ден идваха бетонобъркачки и шумът беше непоносим. Тук всички са недоволни от ситуацията и очакват с нетърпение да бъде завършен проектът.“

Клуни купи имота от 7 354 квадратни метра за 2,2 милиона долара от певеца на Fleetwood Mac Стиви Никс през 1995 г.

Предполага се, че разширяването ще струва на актьора над 1 милион долара, от които 33 хиляди долара вече са похарчени само за издаване на разрешителни.

Освен именията си в Калифорния и Англия, актьорът притежава и имоти в Манхатън и на езерото Комо, Италия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser