Преминете към основното съдържание

Джордж Клуни - за романтиката с Амал и избора на имена за децата им

Напоследък 59-годишният Джордж Клуни е все по-откровен с журналисти по лични теми

Преди време актьорът вече разказа как е преминала карантината, която е прекарал с 42-годишната си съпруга Амал и тригодишните близнаци Ела и Александър, а в скорошно интервю той сподели още някои интересни подробности за техния семеен живот.

Круни разказа как точно той и Амал са избрали имена за децата си. Джордж призна, че не са искали да следват тенденцията за необичайни имена за бебета - и имат основателни причини за това.

„Не исках децата ни да имат странни имена. Те така или иначе ще имат достатъчно проблеми в живота си. Да бъдеш дете на известен и успешен човек е тежко бреме”, сподели актьорът.

Клуни разказа и нови подробности от карантинния им живот със семейството им. Джордж призна, че през целия си живот е имал страст към писането на писма на ръка и често е изпращал такива на съпругата си Амал. Според разказа му те не са изоставили тази романтична традиция дори по време на карантината, когато са били денонощно заедно:

„Дори по време на локдаун, аз редовно й пишех писмо и го слагах на масата, а тя отговаряше и оставяше своето под възглавницата ми.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser