Преминете към основното съдържание

Джоузеф Алтузара сподели, че пандемията го е накарала да стигне до крайности

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Джоузеф Алтузара представи новите си пролетни идеи в Париж. Дизайнерът сподели, че по време на изолацията, вътрешния му свят е достигал до различни крайности. Бил е въодушевен, но и уплашен, вдъхновен, но е чувствал и липса на свобода, стремял се е да бъде оптимист, но и често е губил надежда. Според него бизнесът е в криза, но творчеството и креативното мислене на дизайнерите е още по-мащабно от преди COVID-19.

Той твърди, че колекцията му е преобразена, според новите нужди на хората. Комфортното усещане е главната му цел и точно затова създава различен силует. Полите, роклите и панталоните са широки и удобни, цветовете разнообразни и наситени с много положителна енергия. Карето ни напомни, че класиката остава, въпреки че модата е претърпяла метаморфоза, вследствие на новите обстоятелства, отразени дори и в дрехите. Този десен излъчва елегантност, преплитайки в едно елементи от минали сезони, с настоящето.

Още по етикети

Altuzarra , дефилета
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser