Преминете към основното съдържание

Джъстин Бийбър за първата година от брака си с Хейли: „Пълна липса на доверие"

27-годишният Джъстин и 24-годишната Хейли Бийбър са женени повече от две години. За много фенове връзката на тази звездна двойка изглежда идеална: те винаги се подкрепят и заедно се справят с проблемите. Но нещата не винаги са били така гладки.

В ново интервю за американско списание певецът призна, че първата му година от брака с Хейли е била истинско изпитание за тях. Джъстин, който предложи брак на модела само три месеца след последната му раздяла със Селена Гомес, заяви, че в началото той и съпругата му изобщо не са си имали доверие.

„Първата година от брака беше наистина трудна за нас, защото имахме много психологически травми. Просто нямаше доверие между нас. Това е, когато наистина не искате да признаете всичко на човека, с когото сте, защото се страхувате от реакцията му.” споделя Джъстин.

Бийбър призна, че веднага е усетил, че с Хейли иска семейство, брак и деца. Той добави, че Хейли все още не е готова да стане майка, но изрази увереност, че това определено ще се случи в бъдеще. Той също така призна, че едва след сватбата с Хейли животът му най-после е започнал да се стабилизира:

„Ние просто изграждаме двойка, семейство, създаваме свои собствени спомени. И е страхотно, че имаме това, което очакваме с нетърпение. Преди нямах никакви очаквания от живота. Нямах сродна душа, нямаше кого да обичам и нямаше на кого да излея душата си.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser