Преминете към основното съдържание

Джулай Морнинг в чаша вино

Все още не сте взели решение, къде да прекарате отпуската си? Екипът на Elle.bg има горещо предложение за вас.

Обичаме юли. Най-накрая пролетните дъждове биват изместени от лятното слънце и солената морска пяна край прохладния бряг. Златният пясък нежно ни гали и изпълва съзнанието ни с емоции. Приветствайте го на „Марина Диневи”.

Ако на 30.06 сте по южното Черноморие, то непременно отскочете до Свети Влас. Партито, което предстои на „Марина Диневи”, обещава различно преживяване и среща Face 2 Face (F2F) с изгрева.

Стотици VIP гости се очакват да пристигнат в Свети Влас за посрещането на Джулая. Партито обещава незабравими емоции с участието на най-популярните български музиканти и диджеи. За феновете на рок музиката, на живо ще забиват легендарните „Сигнал” и „Фандаго”, а за любителите на хаус и денс музиката, пловдивските легенди PACHO & PEPO обещават да нажежат градусите до бяло.

„Марина Диневи” оказва подкрепа на българските млади таланти – 13 годишният китарист Мерт Асенов, вече станал известен в световните музикални среди, ще открие концерта с изпълнение на електрическа китара.

В събитието ще се включи премиерно и едно от най-добрите български вина – лимитираната серия Face 2 Face (F2F) на New Bloom Winery, наложили се като първият избор за топ събития у нас. В своята селекция, от белите вина, марката включва традиционните совиньон блан и шардоне. При червените наблюдаваме експлозия от вкусове с комбинацията от каберне совиньон, сира и регент. За любителите на плодовите аромати от рубинената серия, марката ни представя дорнфелдер. Любителите на розето също не биват пренебрегнати. Тук имаме красив цвят в наситена личи тоналност и завладяващ аромат с дъх на пролетна череша и червени семчести плодове като шипка, малина и ягода.

По време на самото парти в заведенията около сцената сомелиери ще разказват повече за вината, придружени с дрегустация. Совиньон Блан от серията F2F бе обявен за един от най-добрите на Los Angeles International Wine Competition като това е само едно от международните признания за марката. Последното признание дойде от най-престижния винен конкурс – френския Vinalies Internationales, където бялото вино има сребърен медал, а червеното от немския сорт Дорнфелдер спечели злато.

Наздраве за изгрева с чаша F2F.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser