Преминете към основното съдържание

EAST COAST PREP – НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА TOMMY HILFIGER ЗА СЕЗОН ЕСЕН 2022

Tommy Hilfiger ни пренася обратно към своите източнокрайбрежни корени с колекцията за сезон есен 2022. Лансирането на новото TH Monogram монограмно лого носи своя принос към колекцията за сезона, а американската модна къща продължава да реинтерпретира своите класически визии, черпейки вдъхновение от препи и колежанския стил.

При моделите от дамската колекция акцентът е върху колежанската естетика, типична за университетите от Бръшляновата лига, пречупена през призмата на смелите цветове, традиционните десени и емблематичните за Tommy Hilfiger кройки. Женствените силуети и пропорции са съчетани с игриви мотиви. Бяло, червено и синьо, знаковите за модната къща цветове, биват съживени в модели, подходящи както за дневна, така и за нощна визия. Меките и удобни базисни модели са комбинирани с разнообразни материи, придавайки изискан, но и нежен стайлинг.

При моделите от мъжката колекция Tommy Hilfiger прави реверанс към легендарните prep визии от миналото си. Ризи, блейзъри, якета тип varsity и плетени жилетки са сред ключовите модели за сезона. Новото TH Monogram монограмно лого, черпи вдъхновение от университетските монограми, за да допринесе за още по-възвишен prep стайлинг. От сблъсъка между традиционните корени на бранда и новото монограмно лого, Tommy Hilfiger създава есенна колекция, която е близо до историята му, но с модерна интерпретацията.

Моделите аксесоари и обувки на Tommy Hilfiger за есен 2022 г. са проектирана с мисъл за перфектните несъвършенства, внасяйки нова чувственост към prep наследство на бранда. Стиловете, вдъхновени от архивните колекции, са преродени чрез модерни интерпретации, игриви пропорции, щампи на монограми, бродерии и colour blocking. Забавни, но изчистени детайли предлагат стилен и възвишен поглед към американското наследство. При обувките акцентът е върху адаптирането с лекота и елегантност от дома към офиса. Съвременният поглед към университетската естетика предлага изтънчена колекция от най-необходимите аксесоари и модели обувки за сезона.

Моделите на Tommy Hilfiger за сезон есен 2022 са налични в официалните магазини на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

Още по етикети

Tommy Hilfiger , мода
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser