Преминете към основното съдържание

Eco Kids Tour пристига във Велико Търново

Входът е свободен, а активностите са подходящи за всички любознателни деца над 3 годишна възраст.

Очаквайте чудни подаръци, разнообразни активности, забавни експерименти, изобилие от игри, еко инициативи и прекрасна томбола с големи награди. Не пропускайте да се включите и в томболата ни на място, защото ви очакват специални награди от партньорите ни! Преминете през всяка активност, съберете необходимите цветни печати върху вашето талонче и го пуснете при нас за участие. Къде ще се случи всичко това? – Очакваме ви на 22.09.2023 във Велико Търново.

Тазгодишният слоган е „Зелено бъдеще“ и с него продължаваме традициите в опазването на околната среда и трансформирането на екологичните навици у нашите деца.

⏰Започваме от 11ч. до 17ч., входът е свободен, а активностите са подходящи за всички любознателни деца над 3 годишна възраст. Ще ни познаете по шареното градче и емблематичните ни зелени детелинки, с които ще продължаваме да ви даваме ценни ЕКО съвети за опазването на природата.

✅След това продължаваме с още няколко страхотни локации, където с нетърпение ще очакваме да се включите заедно с нас:

🟢24.09.2023 - Русе

🔴30.09.2023 - Стара Загора

😎Очакваме ви с нетърпение на всяка една от локациите малки пътешественици!

🤩Партньори:

DEVIN Изворна - https://devin-bg.com/

La Roche-Posay – https://www.laroche-posay.bg/

dm – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/

Britanica – https://www.britanica-edu.org/

Tedi – https://tedi.bg/

ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ АД - https://ecopartners.bg/

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser