Преминете към основното съдържание

Ед Шийрън има дъщеря

Поредното странно име на звездно бебе

Ед Шийрън и съпругата му Чери Сиборн са официално горди родители. Двойката посрещна сладкото си мъниче в последната седмица на август, но Ед съобщи новината едва сега. „Миналата седмица, с помощта на невероятен екип лекари, Чери роди нашата красива и здрава дъщеря - Лира Антарктида Сиборн Шийрън. Ние сме влюбени в нея “, написа той.

И продължи „И мама, и бебе се справят невероятно и ние сме на седмото небе от щастие. Надяваме се, че ще уважите личното ни пространство. Много любов и ще се видим, когато дойде време да се върна. " И приложи снимка на бебешко одеалце и чорапки.

Новината, че двойката очаква първото си дете, се появи в средата на август, буквално дни преди раждането, като до този момент дори приятелите им не знаеха за това. Ед сподели, че карантината им е предоставила прекрасна възможност да запазят своята сладка тайна до последния момент.

Носителят на "Грами" и съпругата му се познават от 11-годишни и са съученици. Двамата стават приятели, а по-късно приятелството им прераства в любов. Романтичният Ед остава влюбен в своята Чери, дори когато започва да се издига в музикалния свят. Двамата се сгодиха през януари 2018 г. и се ожениха година по-късно на скромна, интимна церемония. Именно Чери е вдъхновението за песента на Ед „Perfect“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser