Преминете към основното съдържание

Един червен панталон – три начина за носене

Любимецът на street style звездите в Копенхаген
© imaxtree

Възможно ли е да изглеждаме всеки ден различно, носейки един и същи панталон? Да! Може ли да изглеждаме креативно, носейки един и същи ярък панталон често? Абсолютно да!

Момичетата, които са про в така наречения street style, ни го доказват!  

Всички имаме по един супер-ултра-мега-удобен панталон, към който всеки път посягаме въпреки всичките дрехи, които притежаваме. Ако си мислите, че може да си спечелите "осъдителни" погледи от познати и колеги, защото ви се струва, че не сваляте тази дреха, то не се притеснявайте - това е само във вашата глава. Всъщност едва ли никой забелязва, че вече два пъти през тази седмицата сте го облекли.

Ако се чудите как да си разнообразите визията, ето три различни начина за носене на един и същ панталон, който забелязахме по време на седмицата на модата в Копенхаген

1. С ТОПЪЛ ЦВЕТЕН ПУЛОВЕР

Заложете на топ, който да е в хармония с любимия ви панталон. Тук моделът на самия пуловер идва в полза на панталона - по-скъсената предна част позволява да се види слим-фит кройката на панталона, а детайлите в същия нюанс на червено идеално пасват с чили оттенъка на доната част на аутфита. 

2. С ДЪЛГО ПАЛТО

Заложете на дълго "duster" палто. Тук яркият цвят на панталона е използван като акцент към неутралните бежово и черно. 

3. С ПУХКАВО ЯКЕ

Третият начин е най-небрежен. Пухените якета и тази зима продължават да държат топ позиции в тренд класациите просто защото държат топло, а както знаем, днес практичността е предпочитана пред това, да се превърнете в ледени жертви на модата. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser