Преминете към основното съдържание

Един любовен триъгълник на... Еверест

Книгата „Белият връх“ на Роузи Томас можете да откриете с априлския брой на ELLE
© Архив

Еверест определено не е в списъка със световните любовни дестинации. И точно това е интересното в книгата „Белият връх“!

Носителката на две награди „Писател на романтични новели“ на едноименната асоциация, Роузи Томас, качва героите си на най-високата точка на земята, за да ги накара да изживеят любовни и драматични събития, каквито няма как да си представим, а трябва да прочетем.

Интересен факт е, че британската писателка, като запален пътешественик, сама е изкачвала Еверест, което я провокира и вдъхновява да напише и „Белят връх“.

Но да се върнем на книгата. Ще започнем с това, че ви очаква уникална комбинация между драма и страст.

Всичко започва на един турболентен полет, където Сам Макграт се запознава с Финч Бюканън – млада лекарка, поела към експедиция на Хималаите. Сам до такава степен се влюбва от пръв поглед, че проследява Финч до Непал и по-точно до връх Еверест. Точно там се появява и третата страна в любовния триъгълник – Ал Худ. Той е водач на група, която иска да изкачи върха, но в същото време е дал обещание на дъщеря си, че след това приключение ще остави планините в миналото. Ал обаче е мъжът, с когото Финч е имала страстна връзка в миналото и който тя така и не е успяла да забрави. И съдбата отново ги среща на това студено и негостоприемно място. Кой ще изкачи върха? Кой ще спечели момичето? Кой ще умре?

Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в бестелъра „Белият връх“, който ще ви държи в напрежение от началото до края. Но не само, за да научите кой ще спечели в любовния триъгълник, но кой ще оцелее в суровите условия на Еверест.

Търсете „Белият връх“ на Роузи Томас само с априлския брой на ELLE, който вече е на пазара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser