Преминете към основното съдържание

EDITOR'S LOVE: В редакцията на ELLE признахме в какво се влюбваме

Платоничната страна на любовта може да бъде също толкова силна и емоционална
© iStock

Любовта има много лица.

Понякога тя е ефирна и вдъхновяваща - кара ни да летим, да се губим, да се червим. Друг път отключва нови усещания, дава нови знания и ни поучава. Но много често тя ни обхваща в своя неповторим уют и просто ни обгрижва.

Трудно е да повярваме, че всички тези чувства може да се отнасят и към онова силно желание да притежаваме ... предмети.

Днес, по случай Свети Валентин, в редакцията сформирахме един изповядващ разговор, в който си признахме най-безсрамно не в кого, а в какво най-често се влюбваме.

© iStock

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА - ГЛАВЕН РЕДАКТОР

Ако трябва да посоча само един предмет, който обичам, това е тениската, с която спя.

Любимата ми! Защото е най-удобната дреха, която имам. А с годините се научих да ценя удобните вещи. За разлика от хората, които не деля на удобни и неудобни и обикновено ги обичам…

© iStock

ПЕТРА ДЕНЧЕВА - ЗАМ. ГЛАВЕН РЕДАКТОР 

Винаги съм се влюбвала в места.

И покрай местата - в напомнящите ми за тях подробности. Като цветове, ухания, песни… и (само понякога) мъже. Напоследък обаче спрях да изневерявам на дома си. Където и да отида, изпитвам носталгия по времето, прекарано на дивна с книга в ръка. Сега, вместо в места, се влюбвам в книги. Най-голямата ми тръпка са онези, за които все не намирам време…

© iStock

ТЕРЕЗА ВОСКАНЯН - ОНЛАЙН РЕДАКТОР

Платоничната ми любов, главно, е насочена към обувките.

Всеки сезон си купувам различни модели в нови и по-модерни цветове, но моментът в който светът се забавя, пулсът ми се ускорява и очите ми стават на сърца е този, в който видя ОБУВКИТЕ, които са универсални за стила и цветовете, които царят в гардероба ми. А, ако са и удобни, то това със сигурност е началото на една силна и здрава връзка. Те ще са комбинирани с какво ли не и носени и носени, докато вече и доктор обущар не може да ги спаси. 

ВЕЛИНА ВАСИЛЕВА - РЕДАКТОР КРАСОТА И ЛАЙФСТАЙЛ

Любовта на козметичния редактор минава през… червилото и парфюма.

Нека ви запозная с моите обекти на желанието - ярко червното червило Arthur от серията Rouge Coco на Chanel и парфюмът This Is Her на Zadig & Voltaire.

Няма как да им изневеря!

© iStock

ДИМИТРИНА ИВАНОВА - РЕДАКТОР МОДА

Моята (не)тайна любов е към книгите.

Онези хартиените, чието прелистване е като мимолетно влюбване. Всеки път. Понякога и препрочитането им. Но си е любов. Затова и още не мога да си се представя с киндъл в ръка. Поне не и още. Ревностно си нося навсякъде хартиените, дори и да тежат, дори и да не ги харесвам понякога. Но пък кой е казал, че е лесно с любовта?

КРИСТИЯН ПИЖОВ - ОНЛАЙН РЕДАКТОР МОДА / СТИЛИСТ

Колкото и страно да ви прозвучи, влюбен съм в раницата си!

Отвориш ли я, там винаги се открива друг свят. Дали от зодията ми или от това, че обичам да нося всичко със себе си, в нея може да откриеш достатъчно много неща, които да те направят щастлив или да улеснят живота ти – любовно писмо, късметчета от кафе, парфюм, билет за самолет, хартиеното ми тиксо, с което облепвам обувките за снимки и задължително някой предмет, който е спомен от скъп приятел!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser