Преминете към основното съдържание

Една риза - неограничени възможности за стилизиране

Галерия

Ако трябва да изберем само една дреха, която да определим като универсално допълнение към всеки панталон или пола, това ще бъде бялата риза. Макси палтото до скоро беше задължителен елемент, с който завършвахме аутфита си, но вече отстъпва на пролетните якета, които също ще си паснат перфектно с нея. Тя е неизменна част и от офис визията ни, особено от костюма, който обличаме за най-важните бизнес срещи. Но кой каза, че деловото облекло задължително трябва да изглежда скучно и твърде сериозно? Всичко зависи от комбинациите и аксесоарите, на които залагате.

И едно уточнение. Белите ризи могат да се стилизират не само с поли и панталони. На подиума видяхме ефектни съчетания с различни гащеризони и рокли, така че вариантите са още повече. Ако искате да бъдете още по-забележими, може да облечете върху ризата си някой кроп топ или корсет, който да подчертае талията ви.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser