Преминете към основното съдържание

Едно, две, три... Трийсет!

Казват, че 30 е новото 20. Е, дали е така, тъй като все още съм в групата на 20+ годишните не мога да потвърдя със сигурност, но в едно съм убедена. С правилната козметика можете да изглеждате на двадесет, без значение каква е истинската цифра в личната карта.

а да избегнем белезите на стареенето, които неизменно настъпват с наближаването на Христовата възраст е необходимо да вземем правилните мерки и то от рано. Кои са те?

Представяме ви новият Neutrogena Bright Boost.

С новата си серия Bright Boost, марката успява да активира естествените процеси за регенериране на кожата и помага срещу стареенето на кожата, оставяйки я здрава и свежа. Серията хидратира прекрасно и предотвратява сухотата, неравномерния тен и фините линии. А най-хубавото от всичко е, че е подходяща за всеки тип кожа.

В серията присъстват няколко продукта.

Bright Boost ексфолиант

Със съдържание на AHA и естествени частици, този ексфолиант помага за отстраняване на несъвършенствата на кожата за видимо по-ярък и гладък вид.

Bright Boost Озаряващ серум

Той подсилва сиянието на кожата. Във формулата на серума е най-високата концентрация на неоглюкозамин, благодарение на което постигаме бързи резултати във възобновяването на свежестта на кожата и равномерния тен.

Bright Boost Дневен и нощен крем

Неговото предназначение е да активира естествените възобновителни процеси на кожата, като по пози начин предотвратява стареенето, заздравява кожата и я прави свежа и сияйна. В съчетание със съставката неогрлюкозамин, продуктът се превръща в свеж старт за кожата ни. Неоглюкозаминът се съдържа в състава на хилороновата киселина, която е с доказан ефект в борбата със стареенето на кожата. Гел кремът хидратира, засилва естественият повърхностен обмен на кожни клетки и намалява производството на меланин за подобряване на тонуса на кожата. С AHA и PHA насърчава за нежно ексфолиране и премахване на мъртвите клетки.

Bright Boost Хидратиращ крем със SPF 30 фактор

Със съдържание на антиоксиданти, UVA/UVB SPF 30, предпазва кожата сега и в хода на времето от влиянието на околната среда. Обогатен с престижната съставка неоглюкозамин, която научно доказано подпомага регенерацията на кожата, за справяне с признаците на стареене на кожата и разкриване на по-сияйна и здрава кожа.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser