Преминете към основното съдържание

Ефектен гащеризон за есента

Той лесно внася доза елегантност в ежедневния гардероб
© IMaxTree, PR

Удобството на гащеризона от отдавна е познато в сферата на работното и униформено облекло - това е една от най-приятните и лесни за комбиниране дрехи. В последните години дизайнерите често залагат на тази практична дреха и успяват да ѝ вдъхват нов живот, като прилагат различни комбинации от материи и разчупени модели.

Гащеризонът е перфектният еквивалент на елегантната рокля за вечерта. Можете да изберете различна дължина: от тип шорти, дължина до коленете или модел с дълги крачоли. Именно дългите гащеризони са подходящи за официален дрескод. Те може да са от фини материи като коприна, често са комбинирани с прозрачни или полупрозрачни тъкани или гарнирани с кожени елементи. Добавете ефектни бижута и елегантен ток за напълно завършена визия. 

© IMaxTree

Ако предпочитате спортен стайлинг, изберете модел от деним или си купете гащеризон от свободнопадаща материя. Масленозелено или топли огнени цветове, имате свобода в избора и безброй комбинации за съчетаване.  Ако смятате да облечете гащеризон вечерта, сложете висок ток, за да му придадете по-горяма официалонст и за да удължите безкрайно краката си :)

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser