Преминете към основното съдържание

Ефектът на контрастите

Галерия

Фотографът Марина Принци насочи вниманието ни към контрастните цветове, най-вече към черно-белите комбинации. Класика! С тях няма как да сгрешим, без значение от повода и мястото, на което отиваме. Те са като две части на едно цяло, събрани заедно, създават ефектен стайлинг, с който със сигурност ще се отличим.

Може да носим тези цветове и поотделно, разбира се. Белият аутфит е супер актуален, особено през лятото. Тоалетът изцяло в черно пък излъчва увереност и изразен харектер, облечени така показваме, че сме сигурни в себе си и във възможностите си.

В галерията ни ще откриете още от основните тенденции за лято 2021 като: едно от най-предпочитаните облекла за сезона - кроп топ и панталон с висока талия; бялата широка риза, която може да носим навсякъде, дори и на плажа. Не сме лишили стайлинга ви и от най-любимата ни модна находка - джинсите, вижте как моделът Анна Якименко ги носи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser