Преминете към основното съдържание

Екранната любов на двама от най-харесваните актьори в света (видео)

Как режисьорът Фабиен Констант ни накара да се потопим в романса на италианката Матилда Луц и сина на Мик Джагър – Джеймс
Матилда Луц и Джеймс Джагър във видеото Together Stronger
Матилда Луц и Джеймс Джагър във видеото Together Stronger

Ако има Оскар за най-красива екранна любов, тази година Матилда Луц и Джеймс Джагър го заслужават! Италианката с холивудска усмивка и синът на Мик Джагър с пленителните си сини очи са повече от вдъхновяващи с екранната си любов, в която ги събра новата двойка аромати на EMPORIO ARMANI.

Because It's You e нейният аромат. Неустоим като зряла малина. Изискан като роза. Пленяващ като ванилия с мускус. Неукротим, но много женствен аромат!

Неговият парфюм Stronger With You е непредвидим като пикантния акорд на връхните нотки – микс от кардамон, розов пипер и листа на виолетки. Силен и уверен, но в същото време лек и безгрижен, като градинския чай в сърцето на аромата. И изключително магнетичен, като захаросания кестен на финала на ароматната пирамида.

Новата двойка аромати на Emporio Armani

Матилда е само на 26 г., но във филмографията си има над 10 заглавия, като най-голяма слава й носи ролята на Юлия в „Предизвестена смърт 3“. Джеймс е на 31 и изигра най-добрата си роля – на Кип Стивънс в музикалния филм „Винил“ на Мартин Скорсезе.

Любопитното е, че и двамата носят талантите на бащите си. Матилда е роден модел, също като татко си Елистън Луц, който години наред е дефилирал за Джорджо Армани, а Джеймс не остава по-назад от баща си Мик Джагър и има опит като музикант в рок група.

Матилда Луц и Джеймс Джагър не са заедно в живота, но в сериите от видеото Together Stronger изглеждат повече от влюбени!

Ето какво казват двамата за работата си заедно: 

Интервю с Джеймс Джагър очаквайте в новия брой на сп. ELLE, който излиза на 20 юли!

Питаме и режисьора Фабиен Констант за идеята на сериите: 

Какъв е замисълът на сериите?

Започнахме без сценарий, с трима автора, които написаха целия живот на героите, техните лични истории преди да се срещнат като двойка. Тези истории не се показват на екрана, но помагат на актьорите да влязат в образ и да го пресъздадат. Представихме си например, че родителите на Пол са „щастливи” хора, имигрирали от Европа в Съединените Щати, а бабата и дядото на Лаура живеят в Италия.

Виждаме много близки кадри, интимна перспектива. Как успяхте да ги заснемете?

Ние следваме духа на киното, опитваме се да въвлечем публиката в историята, докато камерата ми почива свободно на рамото ми. Трябваше да тичам след Матилда и Джеймс в апартамента, без да знам какво ще се случи. Това ми хареса и се получи много добре, още от първия кадър през първия снимачен ден стана истинска химия между двамата млади актьори. Това даде живот на кадрите, истински живот, който се прокрадна в сцените, точно това, което търсех. Снимах дълги сцени, никога не казвах: „Начало / Стоп”, защото ми харесваше това, което се случваше през първите 10 секунди преди началото и през 30-те секунди след края.

Каква е причината за прекъсване на ритъма, което ни кара да затаим дъх?

Последните сцени са внимателно подбрани, за да покажат наистина изключителни моменти. И тъй като имахме заснети над 50 часа, трябваше да извадим тези моменти. Когато тя го намира на покрива или когато той я среща на строителната стрела, провесена в небето. Останалото е плод на работа в монтажната зала като спирането на звука по средата на сцената. Това е целенасочено. Тъй като любовта не е мека, нежна и гладка. Има прекъсвания и даже напрежение между двама души, които се обичат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser