Преминете към основното съдържание

Звездата от "50 нюанса сиво" става татко за втори път

Очаква се Джейми да влезе отново в образа на доминанта Крисчън Грей догодина
Джейми Дорнан и Амелия
Джейми Дорнан и Амелия © FameFlynet

На звездата от еротичната лента „50 нюанса сиво” – актьора Джейми Дорнан, най-вероятно ще му се наложи да потвърди слуховете, че със съпругата му Амелия съвсем скоро ще се радват на второто си дете, твърди американско списание.

От няколко седмици клюката, че 2-годишната им дъщеря Дулче ще си има братче или сестриче, обикаля медиите. Наедрялото коремче на Амелия, която тя не скри по време на ваканцията на семейството в Ибиса, също допринесе за разпространяването на тези твърдения. Най-вероятно обаче двойката ще проговори за второто си дете, след като то се роди. Така, както го направи и с дъщеря си, която се появи на бял свят през ноември 2013 г.

Преди да се влюби в певицата Амелия и да се поукроти, екранният Крисчън Грей се радваше на женската красота на колежките си. Сред бившите му гаджета са колежките му Кийра Найтли, Сиена Милър и Миша Бартън. С Кийра връзката му продължи цели две години – от 2003 г до 2005 г.

Очаква се Джейми да влезе отново в образа на доминанта Крисчън Грей догодина, когато ще стартират снимките по втората част на лентата – „50 нюанса по-тъмно.”

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser