Преминете към основното съдържание

Екзотична екскурзия до остров Бали: Тръгваме сега!

Галерия

Кой не мечтае за екзотична екскурзия до остров Бали? Мечтите са безплатни, онлайн пътешествията също! Пожелаваме си да го посетим скоро, но до тогава нищо не може да ни спре да го разгледаме онлайн. Нямаме търпение да отидем на плажа с любимия човек и да се разхождаме по топлия пясък, докато се наслаждаваме на горещите слънчеви лъчи и на шума на вълните.

Известен като острова на безбройните храмове, Бали е един от най-красивите острови от Индонезийския архипелаг. Прочут е със спираща дъха природа, райски плажове, традиционни танци и изящни изкуства. Островът предлага разнообразни места за посещение: безкрайни оризища, впечатляващи панорамни гледки, внушителни вулкани, издигащи се високо в облаците, гъста тропическа джунгла, златисти плажове, кристално синя вода, многообразни туристически атракции и разбира се, гмуркане и сърф.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser