Преминете към основното съдържание

Eлегантен street style: 26 идеи с монохромен костюм

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Не е задължително деловото облекло да изглежда скучно и обикновено. С подходящите комбинации може да създадем ефектна визия, която да носим, както навън, така и в офиса. Вече имаме и поне няколко вратовръзки (някои, от които откраднахме от гардероба на половинките си) и ги прибавяме доста често към тоалетите си.

Модните писти и тази есен бяха препълнени със стайлинг решения в един цвят, съответно и улиците на Милано, Париж, Ню Йорк и Лондон. Експериментирайте със стила си, фешън диктаторките са тук и ви предизвикват да извадите любимите си костюми от гардероба.

С какви аксесоари и обувки ще ги комбинирате? Високите токчета са ви омръзнали? Не се притеснявайте да заложите на ниски бели кецове (ако не вали), кожените боти също са чудесно решение. И те си подхождат с всичко, така че ви гарантираме, че няма да сгрешите. А достатъчно смели ли сте да съчетаете блейзъра си със сутиен? – горещ и много любим летен тренд, който си проправи път и през есента.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser