Преминете към основното съдържание

Елегантните костюми, с които ще ви забележат

Галерия

Пъстрите костюми, които видяхме на подиума, ни заредиха с много лятно настроение. Нищо, че август е месецът, който ни носи малко носталгия. Летните дни се изнизват един по един, но въпреки това трябва да сме зареди с положителна енергия. Altuzarra, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani и Jacobs представиха няколко стайлинг идеи, с които ви гарантираме, че ще ви забележат, където и да отидете. На романтична среща, на работното място, с приятели в любим ресторант или на по коктейл с най-добрата ви приятелка, костюмите се превърнаха в елегантно, но и универсално стайлинг решение. Отворете галерията ни и ще разберете защо.

Ще откриете разнообразие от цветове, модели и принтове. Черно-белите комбинации ни напомниха за ефектното съчетание между тези два цвята и утвърдиха класиката като непреходна. Карето се открои като един от най-подходящите десени за костюма ни. А каквo e лятото без флорали? Те донесоха ухание на цветя в дома ни. Животинските принтове пък, изпъкнаха със своето екстравагантно, но и умерено провокативно излъчване, изразяващо изисканост.

Облечете любимия цветен костюм и ви гарантираме, че денят ви ще бъде по-усмихнат. Застанете пред огледалото, за да изберете точните комбинации от аксесоари, които ще направят визията ви още по-впечатляваща.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser