Преминете към основното съдържание

Elie Saab ни пренася в Париж, в началото на 20-те с бляскави ръчни рокли

Седмицата на Haute Couture ревютата във френската столица няма как да минат без приказният свят на един от най-предпочитаните дизайнери на рокли за червения килим
© IMaxTree

В днешно време все по-рядко се срещат дизайнери, които целят наистина да запазят почерка си и без значение от това, какво се случва в световен мащаб, да останат преди всичко верни на себе си и стила, който са успели да наложат в годините.

Някои модни критици биха определени това, като скучно, изтъркано и банално. Нашето определение обаче не е такова и се изразява само в една дума: Класика!

Тазгодишното дефиле на Elie Saab отново ни накара да мечтаем и да искаме, поне за малко, да заживеем в света на приказките, на красивите рокли и на класическа мода.

Една от емблемите на haute coutute ревютата във френската столица този път ни пренесе в Париж през 20-те години на миналия век. Нужен бе само поглед, за да влезнам в света на бляскавите ръчно изработени рокли, които дефилираха по модния подиум

Модният бранд е известен с това, че е облякал десетки знаменитости, които с гордост и чест са минали по червения килим на Оскарите. 

Въпрос на време е да видим кои звезди ще изберат тазгодишните модели от пролетната кутюр колекция, които са в цвят шампанско, сребристо синьо и елегантно черно, допълнени с огромни панделки, шикозни пера и скъпоценни камъни. 

Elie Saab HC SS18

Галерия

Elie Saab HC SS18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser