Преминете към основното съдържание

ELLE България на 10 години: Алисия

„Дерзайте, защото сте най-добрите“
© Темелко Темелков

По повод десетия рожден ден на ELLE България фолк певицата Алисия не пропусна да поздрави екипа за юбилея. Ето и какво пожела лицето от февруарската корица през 2010 г на списание номер едно в света на модата.

„Щастлива съм, че и на българския пазар има издание, което обединява мода, лайфстайл и интересни, стойностни личности по един ненатоварващ, интелигентен начин, гарантиращ на читателите усмивки и не малка доза емоции.

За мен е удоволствие да разгръщам страниците на ELLE, защото в тях намирам развлечение, полезна информация и много стил. Фотосесиите върху тях вълнуват окото, а текстовете – ума. Това безспорно е резултат от труда на добре сплотен екип от професионалисти, с които и аз имах честта да работя.

Пожелавам ви същото и, ако е възможно, още по-голямо вдъхновение занапред! Дерзайте, защото сте най-добрите, в това, което правите и фактът, че го правите вече 10 години, го доказва!
А на ELLE България желая още поне 10 пъти по толкова рождени дни и да продължава да отстоява позициите си на най-качественото списание в своя клас!“

Благодарим ти, Алисия!

Алисия на корицата на ELLE България - февруари 2010 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser