Преминете към основното съдържание

ELLE България на 10 години: Ирена Милянкова

„Продължавайте да бъдете себе си“
Ирена Милянкова
Ирена Милянкова © Диляна Флорентин

Моделът на Visages е известна не само с успехите си на подиума и с актьорските си превъплъщения, но и с факта, че е майка на четири деца. Ирена Милянкова блесна на корицата на декемврийския брой на списание ELLE през 2010 г, при това само два месеца след като роди четвъртото си дете - сина си Филип-Себастиан.

„Понякога не ми вярват, че съм родила 4 деца и съм модел, но е истина“, сподели тогава моделката. Милянкова разкри, че за нея всичко свързано с естественото отглеждане на децата й е приоритет.

Красивият модел и настоящ агент на недвижими имоти също не пропусна да поздрави списание номер 1 в света на модата за юбилея му. Ето и нейното послание:

„Съвкупност от стил и красота, съчетана с неповторим почерк на съвременната жена, това за мен е „ELLE“! Продължавайте да бъдете себе си, различни, неповторими и интригуващи!“

Благодарим ти, Ирена.

Ирена Милянкова в броя на ELLE България - декември 2010 г.корица ELLE България - декември 2010 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser