Преминете към основното съдържание

ELLE гледа: Филмите на месеца

Ако имате време само за 3 филма този декември, нека това да са те!
"Междузвездни войни: Последните джедаи"
"Междузвездни войни: Последните джедаи" © "Форум Филм България"

Надяваме се вече имате билети за дългоочакваното продължение на класиката „Междузвездни войни“. Освен нея този месец не пропускайте да се посмеете на коледна тематика с Уил Фарел и Мел Гибсън и да се върнете в детството с Теодора Духовникова и Иван Юруков!

Междузвездни войни: Последните джедаи

©

И този декември сагата за Люк Скайуокър продължава! За да ни разкрие шокиращи тайни, пазени с години. За да видим покойната Кери Фишър в последните й сцени за поредицата на Лукас. И за да разберем дали Дейзи Ридли като младата Рей ще е наистина последният джедай.

Дъвка за балончета

©

Теодора Духовникова и Иван Юруков ни връщат към детството с „Некерман“, дъвките „Турбо“ и стрелбата с фунийки. Героите им някога са били влюбени деца, а днес, когато случайно се срещат отново, са отегчен от живота рекламист и авантюристка, която не знае какво иска.

Баща в излишък 2

©

Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад – този път, за да се преборят със собствените си бащи. В ролите на дядовците, които поставят семейната Коледа на изпитание, влизат Мел Гибсън и Джон Литгоу.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser