Преминете към основното съдържание

ELLE изпраща лятото с LOVE WEEKEND

Лятото е в разгара си! Какво друго да очакваме, освен весели любовни приключения и романтични звездни нощи!?

Ние от сп. ELLE ще се погрижим за това. Какво по-добро място от красивите улички на стария Созопол в първите дни на Фестивала на изкуствата - Аполония, когато желанието за общуване, споделяне и красота събира стотици хора от цялата страна. На 27 и 28 август, привечер, ще превърнем пространството до Амфитеатъра в идеалното „любовно гнездо“, където на метри от морето ще имате възможност да подарите щипка романтика на своя любим човек.

Ще можете да се отпуснете и да се заснемете на приказно-цветната люлка на любовта, след което да си оставите симпатичен спомен с оригиналната рамка на Neutrogena® и като комплимент да получите любимите си летни продукти от бранд N1в САЩ: дневен крем за пълно регенериране на кожата /Cellular boost/, крем за защита в града /Hydro boost/ и охлаждащ ексфолиант за лице /Skin Detox/. Отделно от това Neutrogena® и списание Elle ще се погрижат всички да си тръгнат с превъзходно лятно настроение и като подарят късметче на всеки, спрял да отпразнува Любовта и Лятото при нас.

И за да бъде още по-интересно, на място ще може да се включите в предизвикателната игра на Durex “Един за друг”, с която професионален водещ ще ви провокира да тествате колко добре познавате половинката си, търсейки съвпадащи отговори на всевъзможни въпроси, свързани с любовта. Освен удоволетворението от любовните ви съвпадения, партньорите ни от Durex са приготвили подаръци за всички.

Да споделим оставащите красиви мигове на Лято 2022 заедно!

Очакваме Ви !

Още по етикети

LOVE WEEKEND , Neutrogena , Durex
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser