Преминете към основното съдържание

ЕLLE LOVE WEEKEND очарова един от най-романтичните градове на Черноморието ни

Сп. ELLE гостува в магичния град Созопол, където успя да сътвори романтичен уикенд в последните летни дни на сезона.

Любовни приключения и романтични звездни нощи изпълниха красивите улички на стария Созопол с уникални емоции. Перфектната дестинация за споделяне на красота, която събира стотици хора от цялата страна. Пространството до Амфитеатъра, което се намира на метри от морето, бе преобразено в идеалното „любовно гнездо“.

Всеки посетител на събитието успя да запечата симпатичен спомен с оригиналната снимка на Neutrogena и като комплимент получи любим продукт. Усети се любовта съа серията Retinol Boost както и Clear& Defend+ на козметичната компания. Кожата заслужава най-доброто, затова от Neutrogena се погрижиха всички да си тръгнат в превъзходно лятно настроение.

Мнозина успяха да предизвикат себе си и да тестват колко точно са ‘печени‘ с таблото на Chio Chips, на което, показвайки своите умения в стрелбата с лък, успяха да си спечелят вкусен печен Чипс – Chio Oven и демонстрираха най-добрата част от себе си -Chio Oven Bakded създаде усещането за един по-щастлив и по забавен начин на живеене.

Catrice успяха да изненадат и усмихнат хиляди лица. Невероятната им стена, на която всеки имаше възможността да позвъни на специален звънец, очароваше всеки кандидат застанал пред нея. За дамите бе разположен цветен кът на Catrice, в който с любими продукти подчертаха още повече красивите си женски черти.

На място имаше предизвикателна игра на Durex- “Един за друг”, с която професионален водещуспя да провокира посетителите да тестват колко добре се познават половинките си, търсейки съвпадащи отговори на всевъзможни въпроси, свързани с любовта. На всеки десет съвпадения, участниците получаваха голяма награда от Durex.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser