Преминете към основното съдържание

ELLE със специално обучение по мода

Как може да се включите и вие
Balmain
Balmain © Imaxtree

Модата заема голяма част от живота ни и все повече хора искат да станат част от онези, които я създават. Големите брандове също се нуждаят от квалифицирани кадри, които могат да бъдат достатъчно добре подготвени, гъвкави и креативни, за да се впишат в темповете на промените в настоящото динамично време.

Ето защо списание номер едно в света на модата заедно с един от най-престижните университети в света– MIT Management Executive Education, ви предлагат да се включите в специалната им програма Fashion&Luxury Management Program.

Фокусът в нея е върху haute couture и лукса, бързата мода и премиум брандовете, а лекциите ще бъдат на тема маркетинг, финанси, стратегии, контрол и иновации. Възможностите за обучение са две, като едната е изцяло онлайн, а другата може да бъде комбинация от онлайн лекции и обучения за по седмица в Париж, Ню Йорк и Мадрид.

Продължителността на програмата е от ноември 2017 г. до май 2018 г. След завършването й получавате сертификат от MIT и допълнителни кредити за самия университет. 

Още информация и записване на: http://fashionluxuryprogram.elle.fr/

 

 

Още по етикети

образование , мода , ELLE
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser