Преминете към основното съдържание

Елън Дедженеръс: С Порша трябваше да се крием на първата ни среща

Другия месец двете празнуват 8 години брак
Елън и Порша
Елън и Порша © Getty images

ТВ водещата Елън Дедженеръс сподели в скорошно интервю, че на първата си среща с Порша де Роси двете прекарали не в някой луксозен ресторант, а обикаляйки с колата й по улиците на Ел Ей. Причината за това е, че двете не трябвало да бъдат забелязвани от никого. Препоръката била на приятели на актрисата, тъй като по това време блондинката все още не беше разкрила публично, че е с гей наклонности. 

„Всички я съветваха: „Внимавай да не ви видят... Какво ще стане, ако връзката ви не просъществува? Само ще си съсипала кариерата си“, обясни Елън. ТВ водещата се съобразила с желанието на Порша и двете се постарали първата им среща да мине инкогнито.

Днес любовта помежду им, не само че не е тайна за никого, но и двете дами се радват на стабилна и щастлива връзка. Другият месец Елън и Порша ще отбележат 8-ата годишнина на брака си, както и 11-ата годишнина от началото на отношенията им. 

Самата Дедженеръс не веднъж е разказвал, че моментът, в който публично обяви, че е лесбийка, е бил както най-хубавият, така и най-лошият в живота й. Макар че вече не е трябвало да се крие от никого, разкритието й сериозно е повлияло на професионалните й ангажименти. Много продуценти са отказали да работят с нея и поради тази причина няколко години тя буквално е била безработна. 

Този период обаче е вече отдавна в миналото и днес Дедженеръс е определяна като една от най-влиятелните и богати жени от ТВ средите. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser